Cautare

2097 de rezultate pentru "cj galati" (6.39 secunde)
Cei mai importanti oameni politici din PNL Galati, Paul Pacuraru si Victor Paul Dobre, nu s-au decis daca sa candideze pentru o functie de conducere la nivel central in cadrul Congresului PNL care va avea loc pe data de 12 ianuarie.
Nimeni nu stie insa cum au fost cheltuiti acesti bani”, a declarat presedintele Organizatiei Judetene PNG Galati, Adrian Smarandoiu. ... Acelasi lucru il vrem si noi la Galati.
O parte a comisiilor de specialitate ale Consiliului Judetului Galati a inceput anul in forta.
Directorul societatii Apa-Canal a anuntat ca vrea sa candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Galati. “Am hotarit ca la viitoarele alegeri pentru fotoliul de primar al municipiului Galati sa candidez. ... Declaratia presedintelui CJ in acest sens a fost destul de simpla:
La Galati autospecialele de stins incendii ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta au fost scoase din garaje si le-au fost pornite sirenele pentru 30 de secunde. Aceeasi actiune a avut loc si in celelalte structuri ale ISU Galati, de la detasamentul Galati si de la Tecuci.
Tribunalul Galati a respins ieri recursul formulat de Uniunea Teritoriala a Sindicatelor Libere (UTSL) impotriva deciziei Judecatoriei Galati privind neacordarea reprezentativitatii, dupa ce o hotarire in acest sens expirase anul trecut.
Cele mai importante evenimente Este clar ca cel mai important eveniment politic de saptamina trecuta a fost aprobarea bugetului municipiului Galati.
Alianta Pensionarilor din Galati a strins peste 800 de semnaturi de la batrinii cu venituri mici care sustin ideea de a actiona in judecata Guvernul.
Daca anul trecut Serviciul pentru Straini Galati primea cel mai mare numar de cereri pentru reintregirea familiei din partea cetatenilor de nationalitate indiana care lucrau pentru combinatul siderurgic si isi doreau familiile aproape, acum lucrurile s-au schimbat.
2007 a fost declarat anul egalitatii de sanse, fapt ce a facut ca Organizatia de Femei a PSD Galati sa-si inscrie actiunile in linia dictata de acest slogan al anului in curs.
Noi am actionat pentru toti pensionarii din Romania, dar unii se uitau la noi de parca am fi venit la cersit", ne-a spus presedintele Aliantei Pensionarilor din Galati, Toader Cristea.
Deputatul liberal Emil Strunga a prezentat ieri, in mod oficial, care sint oamenii propusi de Organizatia Judeteana PNL Galati pentru lista de candidati a partidului la alegerile europarlamentare.
Liderii Aliantei Pensionarilor din Galati au criticat ieri, in termeni foarte duri, modul in care conducerea locala a Partidului Democrat trateaza problema batrinilor cu venituri foarte mici.
O galateanca a cerut Curtii de Apel Galati sa suspende OUG nr. ... Practic, la Curtea de Apel Galati, vor fi deschise doua procese impotriva Guvernului Romaniei, cel de-al doilea vizind anularea OUG nr.
Curtea de Apel Galati urmeaza sa se pronunte asupra legalitatii Ordonantei de Urgenta a Guvernului privind amanarea datei pentru alegerile europarlamentare, dupa ce o femeie, somera, a contestat acest act normativ, ea fiind asistata de avocatul Mihai Boldea, purtatorul de cuvat al PD Galati.
Parlamentarii de Galati sint mindri ca pensionarii din orasul nostru au reusit sa convinga Cabinetul Tariceanu sa aduca modificari la actele normative care fac referire la calcularea valorii punctului de pensie si sa promita ca in scurt timp va face mai mult.
Guvernul a cerut ieri Curtii de Apel Galati stramutarea procesului pe care i l-a intentat o croitoreasa, care a reclamat ca amanarea euroalegerilor i-a incalcat drepturile cetatenesti si ca viata ei ar fi fost alta daca aceste alegeri ar fi avut loc la data stabilita initial.
Ar mai trebui precizat aici si ca trei dintre pionierii PLD de la Galati au fost exclusi din biroul de conducere judetean.
Cert e ca pe cit de usor s-au spalat pe miini de hotaririle mai sus mentionate, pe atit de repede au fost readusi cu picioarele pe pamint de Tribunalul Galati, care a obligat vineri trei dintre consiliile locale sa adopte hotarirea privind spatiile medicale, fiind vorba despre comunele Baneasa, Cosmesti si Suceveni.
Cele mai importante evenimente Evenimentul numarul unu al saptaminii politice a fost fara nici o indoiala reprezentat de vizita la Galati a presedintelui executiv al PNG, Dan Pavel, considerat a fi principalul "vinovat" de ascensiunea politica a lui Gigi Becali.
google-analytics.com